Vi tilbyder

Vinduespudsning

Dit hjem er vores arbejdsplads - det har vi stor respekt for. Især når det gælder vinduspudsning. Vi er gæster i det hjem, og derfor opfører vi os også som gæster. 

Store såvel som små opgaver løses
Hos HH Totalrengøring besidder vi stor erfaring indenfor vinduespudsning. Vi har igennem tiden varetaget opgaver i alle størrelser, og vi er parate til at hjælpe til med vinduespudsning både hos privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger i Thy og omegn.

Fokus på grundighed
Omhyggelighed og grundighed er to meget væsentlige nøgleord, og det er ligeledes ting, som vi vægter højt hos HH Totalrengøring. Du kan med andre ord være stensikker på et godt og veludført arbejde, når du overlader arbejdet til os.

Fast besøg eller efter behov?
Mange af vores kunder ønsker ikke at bekymre sig om deres vinduer. Derfor har de en fast aftale med os, hvor vi kommer fx en gang om måneden. Prisen er naturligvis fast og aftalt på forhånd. 

Hos HH Totalrengøring har vi mange metoder at anvende, når det gælder rengøring af vinduer. 

Traditionel vinduspudsning
Den traditionelle vinduspudsning med børste og skraber, benytter vi hvor forholdene tillader det. Vores sæbeblanding er effektiv på glas, men samtidig også skånsom på vinduesrammer og murværk. Vi tørrer naturligvis altid karme og sprosser af, når vi anvender den traditionelle vinduspudsning.

Ny teknologi
Til de vinduer der er i højden, benytter vi osmosik behandlet vand. Osmosisk behandlet vand, er vand der kemisk er renset 99,99% for alle urenheder og mineraler. Det betyder, at vi ved hjælp af en teleskopstang med børste og vandgennemløb, kan vaske vinduer helt op til anden sals højde, uden brug af stiger. Da vandet er 99,99% rent, fordamper det helt naturligt fra vinduet og efterlader ingen striber eller skjolder. Vandet er naturligvis helt uskadeligt for såvel vinduer, murværk og planter. 

HUSK - VINDUSPUDSNING KAN TRÆKKES FRA SOM HÅNDVÆRKERFRADRAG PÅ SELVANGIVELSEN.

 

Et uforpligtende tilbud på vinduspudsning?

Ønsker du at få lavet et uforpligtende tilbud, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 97 92 23 60.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok