OM OS

Når det gælder rengøring, er det frem for alt et spørgsmål om tillid. Det er grundstammen i min virksomhed. Uanset hvilken af vores kerneområder der er tale om, er tillid den faktor, der driver vores værk.

Vi har mange kunder, privat- såvel som erhverv. De vælger os ikke kun på grund af den gode rengøring, men også på grund af vores glade personale.

 

HH Totalrengøring er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 25 år. Vi har igennem tiden løst et væld af forskellige arbejdsopgaver indenfor blandt andet:

• Rengøring
• Vinduespudsning
• Hjemmeservice
• Privat hjemmehjælp
• Erhvervsrengøring

Med andre ord har vi i tidens løb varetaget en bred vifte af opgaver – både store som små for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger og er naturligvis også gerne behjælpelige med, at varetage netop de arbejdsopgaver, som du ønsker hjælp til i Thy og omegn.

Kvalitet i centrum
Når du lader HH Totalrengøring om at varetage rengøringsarbejdet for dig, kan du altid være stensikker på et godt resultat. Vi lægger meget stor vægt på, at du som kunde hos os vil få en god oplevelse, og vi er derfor altid særdeles grundige i forbindelse med det arbejde, vi udfører for dig – både i forbindelse med store såvel som små opgaver.

Et firma med konkurrencedygtige priser
Hvis du beslutter dig for at lade HH Totalrengøring om at varetage rengøringsarbejdet for netop dig, kan du forvente særdeles fornuftige og konkurrencedygtige priser på det arbejde, der bliver udført.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål i forhold til vores arbejde, eller ønsker du at få lavet et uforpligtende tilbud, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 97 92 23 60.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi holder THY ren. I mere end 25 år har vi skuret og skrubbet på virksomheder og private hjem over hele THY, og mange af vores kunder fra dengang er hos os endnu.

 

Kontakt os

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok